Meie lood

Piiri Peal pakub õpilaste kokakunsti 05. veebruar rakvere.ametikool


Rakvere Ametikooli juures tegutseb õpperestoran, mis pakub õpilastele pidevat praktilist õpet ja kus saab lõunastada kui buffet’-restoranis.

Ametikooli majutuse ja toitlustuse õppekavarühma juht Eda Vallimäe nendib, et õppetöö on suuresti õpperestoraniga seotud. Restoran, millel nimeks Piiri Peal, pakub praktilist köögi- ja restoranitöö võimalust nii teeninduseriala kui ka kokaõpilastele. Õpilased teevad restoranis nii ettevalmistavad tööd, teenindus- kui ka järeltööd, kokaõpilased saavad praktikat õppeköögis. «Kokaõpilased saavad kõva praktilise kogemuse. 11.30 avame uksed külastajatele ja selleks ajaks peab buffet’ valmis olema,» selgitas Eda Vallimäe.

Terves mahus artiklit loe:

https://virumaateataja.postimees.ee/7950531/piiri-peal-pakub-opilaste-kokakunsti

 

 

 

 

Rakvere Ametikooli juures tegutseb õpperestoran, mis pakub õpilastele pidevat praktilist õpet ja kus saab lõunastada kui buffet’-restoranis.

Ametikooli majutuse ja toitlustuse õppekavarühma juht Eda Vallimäe nendib, et õppetöö on suuresti õpperestoraniga seotud. Restoran, millel nimeks Piiri Peal, pakub praktilist köögi- ja restoranitöö võimalust nii teeninduseriala kui ka kokaõpilastele. Õpilased teevad restoranis nii ettevalmistavad tööd, teenindus- kui ka järeltööd, kokaõpilased saavad praktikat õppeköögis. «Kokaõpilased saavad kõva praktilise kogemuse. 11.30 avame uksed külastajatele ja selleks ajaks peab buffet’ valmis olema,» selgitas Eda Vallimäe.

Terves mahus artiklit loe:

https://virumaateataja.postimees.ee/7950531/piiri-peal-pakub-opilaste-kokakunsti