fbpx

Kalapäev Rakvere Ametikoolis

Reedel tähistati Rakvere Ametikoolis Eesti toidu kuud. Peakokkade Inga Paenurm ja Jaak Hiibus eestvedamisel valmistasid meie esimese kursuse kokanduseriala õpilased ning õpetajad kalanädala raames kohalikust forellist maitsva roa.  Nagu ka fotodelt näha oli äärmiselt meeleolukas päev köögis. Õpilastele meeldis kõige enam peakokkade positiivne ning tunnustav suhtumine ning õpetajad märkasid nende suurepärast võimet kõiki lapsi tööle rakendada. Õpilased tõid  välja, et kogemus oli nende jaoks maitsemeeli avardav ning paljud ei ole eelnevalt restorani toitusid proovinud.

Suur tänu Eesti Peakokkade Ühendusele ning Kalanduse teabekeskusele.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga