Toitlustusteenindus


Põhihariduse baasil | koolipõhine õpe | 3 a

Omandad nii kutse- kui  keskhariduse

Õppekava läbimisel on võimalik taotleda 4. taseme kelneri kutsetunnistust.

Õppima asumise tingimused

  • Põhiharidus
  • Õppetöö on õppijale tasuta
  • Toimuvad õpikäigud ja õppeekskursioonid
  • Võimalus kasutada meie  õpilaskodu teenuseid, lisainfo: Rakvere Ametikooli õpilaskodu

Toitlustusteeninduse eriala omandamiseks õpitakse

  • Toitlustusteeninduse aluseid
  • Klienditeenindust ja müügisuhtlust
  • Restoraniteenindust
  • Sündmuste, seminaride ning cateringide teenindamist
  • Kutsealast inglise keelt, võõrkeelt (vene/soome keel)
  • Joogiõpetust
  • Toiduvalmistamise aluseid jpm

Kutsekeskhariduse omandamiseks õpitakse üldharidusained.

Praktika- ja tööle rakendumise võimalused

  • Tublimatel õppijatel võimalus sooritada praktika Erasmus + raames välismaal
  • Koolipraktikad ja ettevõttepraktikad toimuvad erinevates toitlustusettevõtetes üle Eesti
  • Eriala lõpetajad leiavad erialase rakenduse toitlustusettevõtetes üle kogu Eesti

Toitlustusteenindaja loob ettevõttest esmamulje – tema põhitöö on kliendi vastuvõtmine, lauda juhatamine ning teenindamine. Väga oluline on, kuidas ta kliendiga suhtleb ja tagasisidet küsib. Toitlustusteenindaja tunneb menüüd ning oskab toitude juurde sobivaid jooke soovitada. Vajad selles ametis head suhtlemisoskust, abivalmidust, viisakust ja tähelepanelikkust, pingetaluvust, head mälu ning korrektsust. Kasuks tuleb ka võõrkeelte oskus.

Asu õppima!

 

Põhihariduse baasil | koolipõhine õpe | 3 a

Omandad nii kutse- kui  keskhariduse

Õppekava läbimisel on võimalik taotleda 4. taseme kelneri kutsetunnistust.

Õppima asumise tingimused

  • Põhiharidus
  • Õppetöö on õppijale tasuta
  • Toimuvad õpikäigud ja õppeekskursioonid
  • Võimalus kasutada meie  õpilaskodu teenuseid, lisainfo: Rakvere Ametikooli õpilaskodu

Toitlustusteeninduse eriala omandamiseks õpitakse

  • Toitlustusteeninduse aluseid
  • Klienditeenindust ja müügisuhtlust
  • Restoraniteenindust
  • Sündmuste, seminaride ning cateringide teenindamist
  • Kutsealast inglise keelt, võõrkeelt (vene/soome keel)
  • Joogiõpetust
  • Toiduvalmistamise aluseid jpm

Kutsekeskhariduse omandamiseks õpitakse üldharidusained.

Praktika- ja tööle rakendumise võimalused

  • Tublimatel õppijatel võimalus sooritada praktika Erasmus + raames välismaal
  • Koolipraktikad ja ettevõttepraktikad toimuvad erinevates toitlustusettevõtetes üle Eesti
  • Eriala lõpetajad leiavad erialase rakenduse toitlustusettevõtetes üle kogu Eesti

Toitlustusteenindaja loob ettevõttest esmamulje – tema põhitöö on kliendi vastuvõtmine, lauda juhatamine ning teenindamine. Väga oluline on, kuidas ta kliendiga suhtleb ja tagasisidet küsib. Toitlustusteenindaja tunneb menüüd ning oskab toitude juurde sobivaid jooke soovitada. Vajad selles ametis head suhtlemisoskust, abivalmidust, viisakust ja tähelepanelikkust, pingetaluvust, head mälu ning korrektsust. Kasuks tuleb ka võõrkeelte oskus.

Asu õppima!

 

Andrea Bild